Boek een vrijblijvend infomoment

8 januari 2021

Benieuwd naar ons gamma vrienden- en bedankkaartjes? Zowel luxueuze kaartjes voor familie als eenvoudigere kaartjes voor de vriendjes. Verwen je meter en peter op deze uitzonderlijke dag graag met een stijlvol aandenken aan het communie- of lentefeest?

Wij willen liever geen wachtrijen op ons infoweekend voor communie- en lentefeest. De infomomenten zijn dus steeds op afspraak. Reserveer hieronder jouw infomoment voor ons communie- en lentefeest infoweekend.

Kom inspiratie opdoen, we kijken uit naar jullie bezoekje…

  • Onze winkel en fotostudio als één grote toonzaal
  • Massa’s voorbeelden in kaartjes, vriendenprentjes en uitnodigingen
  • Massa’s voorbeelden in albums, bedankjes, cadeau’s
  • We kijken samen naar wat jullie mooi vinden en nodig hebben
  • We maken een duidelijke en transparante offerte
  • Gratis en vrijblijvend
  • Ontvang 10% korting op je hele communiebestelling besteld tijdens het infoweekend

Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 8 januari 2021 om 16:57 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie