Communie & lentefeest snuister- en infoweekend

4 januari 2021

Binnenkort een communie- of lentefeest?

Vind jij ook dat een communie- en lentefeest de unieke gelegenheid is om prachtige communiefoto’s van je dochter of zoon te maken? Kies dan voor de  communie fotoshoot een professionele fotograaf gespecialiseerd in communie en lentefeest!
Het feest moet als een mooie herinnering de familiegeschiedenis in gaan. Fotograaf Patrick maakt voor communie en lentefeest in zijn unieke stijl een onvergetelijke fotoreportage van jouw kind. Zowel voor de eerste communie, plechtige communie als het lentefeest.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Benieuwd naar ons gamma vrienden- en bedankkaartjes? Zowel luxueuze kaartjes voor familie als eenvoudigere kaartjes voor de vriendjes. Verwen je meter en peter op deze uitzonderlijke dag graag met een stijlvol aandenken aan het communie- of lentefeest?
Geef je jouw gasten graag een geschenkje mee? Ook leuk als tafeldecoratie.
Hou je zelf graag ook een souvenir over aan deze onvergetelijke dag? Dit kan in verschillende vormen van een fotoboek, fotobox of misschien droom je wel van een vergroting in de leefruimte.


Kom inspiratie opdoen en ontvang 10% korting.

van donderdag 27 tot zaterdag 29 mei 2021.

  • Onze winkel en fotostudio als één grote toonzaal
  • Massa’s voorbeelden in kaartjes, vriendenprentjes en uitnodigingen
  • Massa’s voorbeelden in albums, bedankjes, cadeau’s …
  • We kijken samen naar wat jullie mooi vinden en nodig hebben
  • We maken een duidelijke en transparante offerte
  • Gratis en vrijblijvend
  • Ontvang 10% korting op je hele communiebestelling besteld tijdens het infoweekend

Infomoment enkel op afspraak!

Wij willen liever geen wachtrijen op ons infoweekend voor communie en lentefeest. De infomomenten zijn dus steeds op afspraak. Reserveer hieronder jouw infomoment voor ons communie- en lentefeest infoweekend.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 4 januari 2021 om 10:53 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie