Onze speelgoedkast…

5 juni 2020

Nieuwe studio props

Continu zijn we op zoek naar nieuwe attributen om te gebruiken bij onze babyfotografie en kinderfotografie. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze accessoires die de tand des tijds – op foto – probleemloos doorstaan.
De juiste ‘look’ en zeker stevigheid is een pluspunt, want kinderhandjes kunnen er soms ruw met omgaan.

Doe het zelf

Sommige leuke spulletjes spotten we in tijdschriften, op pinterest of ergens te velde en zijn dikwijls nergens te koop. Dan gaan we noodgedwongen zelf aan de slag. Op deze manier hebben we constant enkele “projectjes” lopen en een handige schoonzoon is bij deze een zegen 😊

Trekwagentje

Een afbeelding van dit superhandige karretje vonden we bij het doorbladeren van een tijdschrift in de wachtzaal van een dokterskabinet. Het kistje hadden we een paar jaren geleden op de kop getikt. Verder hadden we nodig, een boomstammetje waarvan we schijfjes zaagden en een viertal zwenkwieltjes. Met wat houtlijm en enkele schroeven werd alles op zijn plaats gemonteerd.
Het trekwagentje rijdt echt en maakt de kindjes superblij…

Slingerschommel

Het touw voor het karretje vonden we in de plaatselijke doe-het-zelfzaak en kwam nogmaals van pas bij onze alternatieve schommel. In het midden van de boomschijf boorden we een gat. Aan de onderkant een stevige knoop en een lus bovenaan, meer hadden we niet nodig…
Slingeren als een aapje in onze fotostudio, welk kind wil dat nu niet?

Zitjes

Soms is het super eenvoudig zoals met het krukje op de voorgrond, gevonden in de Ikea. Het houten kistje is eigenlijk een oude ladenkast, gekregen van een klant die het anders naar het containerpark zou brengen. Handig kan zowel als zitje en als bakje gebruikt worden. Het melkstoeltje vonden we op een rommelmarkt.
Niets is plezanter voor een peuter om al deze zitjes uit te proberen.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 5 juni 2020 om 18:23 in de categorie Baby, Kinderen, studio props. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie