Je baby’s eerste verjaardag

11 februari 2020

Hiep, hiep, hoera, bijna 1 jaar.

Blaast je baby binnenkort een eerste kaarsje uit? Een mooi moment om bij stil te staan. De eerste mijlpaal in het nog jonge leven van uw oogappeltje leggen wij vast tijdens je baby’s 1ste verjaardag fotoshoot.

Promotie 1ste verjaardag fotoshoot.

Eén maal per maand reserveert kinderfotograaf Patrick op zaterdag een beperkt aantal verjaardag fotoshoots voor jarige mini’s. Wij zetten een heuse verjaardagsset op in onze fotostudio, met aangepaste accessoires.
– Minisessie van 30 min. in onze fotostudio.
– Uniek 1ste verjaardagsdecor.
– 3 digitale beelden in hoge resolutie inbegrepen.
– Reservatie/fotoshoot kan vanaf 1 maand voor tot 1 maand na je baby’s verjaardag.
– Reserveer via info@fotografiepatrick.be of online.

Reserveren kan op één van onderstaande data

De promotie is enkel geldig één maand voor of één maand na de 1ste verjaardag van de baby. Jouw baby is op het moment van de fotoshoot minimum 11 maanden en maximum 13 maanden oud.
Wil je zeker zijn van uw plaatsje dan kan je gerust een aantal maanden vooraf jouw afspraak vastleggen. Hou er rekening mee dat er per maand maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Bij een verjaardag horen uiteraard cadeautjes.

Selecteer baby’s mooiste foto’s voor stijlvolle homedecoratie, aan de wand, in het interieur, in een fotoboek, … Maak meter, peter, familie en vrienden blij met een foto-geschenkje van hun kleine schat. Kinderfotograaf Patrick heeft voor de verjaardag van jouw baby een ruime keuze aan mini en maxi fotogeschenken in alle prijsklassen.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 11 februari 2020 om 17:00 in de categorie Baby, Fotoproducten, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie