Wat schaft de pot?

7 maart 2018

Binnenkort een lente- of communiefeest?
Wellicht ben je reeds druk met de voorbereiding bezig. Staat het menu al vast? Of ben je nog een beetje aan het twijfelen of je dat ene tussengerecht er nu al of niet gaat bij serveren? Er is nog wel een beetje tijd…

Samen met het menu komt de tafelschikking in zicht. Een mooi gedecoreerde feesttafel scherpt de honger aan en is een lust voor het oog. Fotograaf Patrick heeft keuze uit verschillende menukaartjes voor het communiefeest van zoon of dochterlief. Eigen inbreng vinden wij belangrijk, op deze manier heeft ook uw menukaart een zeer persoonlijke toetst aan het feest van uw kind.

Menukaarten zijn er zowel voor grote als kleine feesten en kunnen besteld worden vanaf 5 stuks.
Feest vieren zit onze genen en dit doen we graag in stijl.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 7 maart 2018 om 08:00 in de categorie Communie/Lentefeest, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie