Gezinsuitbreiding op komst?

28 februari 2018

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd!
Je leeft op roze of blauwe wolken en bent van alles aan het regelen, van de babyuitzet, de inrichting van de kinderkamer tot geboortekaartjes. Kortom, spannend, leuk en druk!

Zwanger zijn is iets uniek maar ook heel mooi. Daarom bieden wij jou een zwangerschapsreportage aan die bij je visie past. Zo heb je met een foto van jouw buik na de geboorte nog altijd iets tastbaars aan die bijzondere tijd.


Natuurlijk is een zwangerschap voor jou als vrouw een bijzondere ervaring, maar ook voor jouw partner en kinderen is dit een speciale gebeurtenis. De mooiste tijd om jouw zwangerschap vast te leggen is tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap. Vroeger of later kan natuurlijk ook. Reserveer tijdig, wij werken enkel op afspraak!

Welke ouder wil niet pronken met zijn foto’s op sociale media? Bij levering van het fotowerk ontvangen jullie gratis een APP met de digitale beelden. Jullie hebben de foto’s altijd binnen handbereik, met één klik tover je ze op jouw smartphone of tablet. Eén klik verder en al je vrienden en volgers op Facebook en Instagram kunnen meegenieten.

Wij helpen je ook graag verder in de zoektocht naar het ideale geboortekaartje met foto. Misschien wil je wel een foto van jouw bolle buik op de geboortekaartjes. Bestel samen met uw zwangerschapshoot uw geboortekaartjes, wij zorgen voor een uniek ontwerp en uitwerking. Succes verzekerd.

Vergeet vooral niet om te genieten van je bolle buik en leuke dingen te doen tijdens je zwangerschap.
Leg je zwangerschap op jouw unieke manier vast met een mooie zwangerschapsreportage.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 28 februari 2018 om 15:35 in de categorie Geboortekaartjes, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie