Bedankingskaartjes voor communie of lentefeest

14 februari 2018

Bedankingskaartjes en vriendenprentjes

Na de fotoshoot gaan we samen op zoek naar de tofste communiefoto’s en de gewenste uitvoering. Jullie kunnen kiezen uit verschillende lay-outs, vierkant, rechthoekig… Zelf een idee kom er gerust mee voor de dag, we werken het samen uit. Luxueuse bedankingskaartjes voor familie kunnen met één of meerdere foto’s.


Grasduin rustig door onze voorbeelden en kies jullie favoriete uitvoering. Graag passen we de lay-out aan naar jullie wensen. Bedank familie en vrienden gepast voor de vele leuke cadeautjes, met een leuk uitgewerkt communiekaartje.
Speciaal voor de klasgenootjes en vriendjes van het feestvarken is er keuze uit een reeks eenvoudiger vriendenkaartjes. Terug kan er gekozen worden uit communiekaartjes met één of meerdere foto’s. Afwerking naar keuze, kleur, wit-zwart of sepia, misschien gaat jullie voorkeur wel uit naar een mix?


Benieuwd naar al dit moois? Spring gerust even binnen voor een vrijblijvende babbel, wij maken jullie wegwijs in de vele mogelijkheden. Neus alvast eens rond op de website – download ons communie en lentefeest infodossier en prijslijst.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 14 februari 2018 om 09:00 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie