Dikke truiendag in onze fotostudio

6 februari 2018

Foto’s in eskimoland?

Schrik niet als je om pasfoto’s komt vandaag. Waan je niet aan de Noordpool, we zijn gewoon een beetje meer ingeduffeld dan gewoonlijk. Voor levering worden alle pasfoto’s milieuvriendelijk ijsvrij gemaakt 🙄❄️⛄️. Naar mijn bescheiden mening hadden onze weerman en vrouw Frank en Sabine toch een beetje hogere temperaturen kunnen voorzien, maar kom het is wat het is, we slaan er ons wel door met een extra beremuts en lekker warme handjes….

Lief voor het milieu

Vandaag, dinsdag 6 februari doen we een extra inspanning voor onze leefomgeving. Het hele jaar gaan we bewust om met energie in het productieproces van onze baby- en kinderfoto’s. Vandaag, ter gelegenheid van dikke truiendag, doen we het met een extra graadje minder in onze winkel en werkruimten. Een symbolische actie die onze ecologische voetafdruk nog een beetje kleiner maakt 😍. Onder het motto, alle beetjes helpen. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen zodat de kinderen van vandaag nog een rooskleurige ecologische toekomst hebben…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 6 februari 2018 om 11:07 in de categorie Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie