Communie portfolio

31 januari 2018

Koester de jeugdherinneringen aan uw kinderen…

De communie of  lentefeest van uw kroost moet de geschiedenis in gaan als één van de mooiste herinneringen uit hun jeugd. Dé uitgelezen kans om een professionele fotoshoot voor uw dochter of zoon te boeken.

De beste, coolste, tofste foto’s kiezen we samen uit en verzamelen we in een portfolio, jullie kunnen kiezen uit een ruim assortiment portfolio’s. Er zijn houten, kartonnen, glazen doosjes. Liever een album, kies jullie favoriete uitvoering, wij zorgen voor een perfecte afwerking.

Tip, denk tijdig aan een passend cadeau voor peter, meter, oma en opa. Bestel een paar extra portfolio’s en ontvang 20% korting vanaf uw 2de portfolio.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 31 januari 2018 om 12:00 in de categorie Communie/Lentefeest, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie