Binnenkort een baby op komst?

24 januari 2018

Newborn fotografie

Graag newbornfoto’s van je kleine schat? Je kan nooit te vroeg beginnen! Reserveer nog tijdens jouw zwangerschap een newbornshoot. Op deze manier houden we een plaatsje vrij de week na de vermoedelijke bevallingsdatum. Na de bevalling contacteer je ons om een definitieve afspraak te prikken. Mocht je vroeger of later bevallen,  garanderen wij voor jou en je babytje een plaatsje.  Jouw kleine wondertje verdient het mooiste licht, de zachtste kleuren, de beste zorg…

Newborn promotie

Bij een geboorte horen cadeautjes. Voor alle toekomstige ouders heeft fotograaf Patrick een éénmalig aanbod, een KORTING VAN € 50,00 op de bestelde foto’s. De maximum leeftijd op de dag van de opname is 3 weken oud. In onze speciaal uitgeruste kinderstudio verloopt de fotoshoot van uw babytje in alle rust en warmte. Benieuwd naar meer of heb je nog vragen, download ons infodossier met prijslijst.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 24 januari 2018 om 12:00 in de categorie Baby, Newborn, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie