Communie uitnodiging

17 januari 2018

Zin in een feestje?

Een geslaagd communiefeest┬á 🎉🎊 start met het versturen van de uitnodiging.
Tijdens de communieshoot voorzien we ruim tijd om foto’s te schieten voor de invitatie. Regel best een andere outfit, anders bederf je de pret voor de familie en grootouders en zien ze de communiekledij reeds voor het feest. We maken foto’s met je hond of ander huisdier 🦁🐫🐘 of hou je het liever bij je favoriete hobby 🎣🎻🎯, andere woeste suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Ik kijk er reeds naar uit, we maken er samen in ieder geval iets plezants van.
communie uitnodiging
Verstuur je uitnodiging voor het lentefeest best 6 weken voor de party-datum. Wij zorgen er voor dat alle noodzakelijke gegevens op communie uitnodigingen komen in de lay-out naar jouw keuze.
Waar is dat feestje?


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 17 januari 2018 om 15:46 in de categorie Communie/Lentefeest, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie