Familiefotografie

20 oktober 2017

Follow my blog with Bloglovin

Eindejaar is quality- en familietijd

Samen met de kinderen naar fotograaf Patrick in Deerlijk voor een fotoshoot, het lijkt zo ouderwets… Wellicht heeft u gelijk als u zich baseert op de familiefoto’s van onze grootouders. Wij zien het een stuk dynamischer en plezanter. Fun is het codewoord voor onze gezinsreportages. Iedereen van klein naar groot moet er zijn ding in vinden. Dat het geen stijf gedoe is bewijzen de familiefoto’s van de familie Creteur, we garanderen u dat er wat afgelachen werd.

Hoe verloopt een fotoshoot met jullie gezin?

  1. Het moeilijkste is het maken van een definitieve afspraak. Steek even de koppen en agenda’s bij elkaar en prik een datum. Tijdens het weekend op zaterdag is een ideaal moment.
  2. Mama, zoek een ideale outfit voor het ganse gezin. Uniformiteit in kledij verhoogt de kracht van jullie gezinsfoto. Zoek het niet te ver, een jeans met T-shirt of hemd voldoet ruimschoots.
  3. Eenmaal in onze fotostudio of op de buitenlocatie zijn de kinderen eerst aan de beurt. Wanneer zij op hun gemak zijn volgen mama en papa vanzelf, logisch toch.
  4. Maak uit welke combinaties belangrijk zijn. Standaard voorzien wij naast de gezinsfoto, een groepsfoto van de kinderen en een nostalgisch fotootje van mama en papa. Nog gekkere combinaties zijn natuurlijk altijd mogelijk.
  5. Probeer op voorhand te weten waarvoor jullie de foto’s willen gebruiken. Als Sfeermaker in jullie leefruimte, fotogeschenk voor familie, digitale versie voor jullie smartphone en sociale media, de mogelijkheden zijn onbeperkt.
  6. Na de fotoshoot kiezen jullie de beste foto’s tijdens een unieke viewingsessie of opteren jullie om via onze online webgallerij een keuze te maken.
  7. Toch een beetje benieuwd? Een infodossier en prijzen kunnen jullie downloaden vanop onze website.

Jullie gezin in the picture.

Met de eindejaarsfeesten in aantocht zetten we graag onze gezinsfotografie in de kijker.  Profiteer van de eindejaarsactie en betaal geen opnameprijs. De plaatsen zijn beperkt, snel zijn is de boodschap. Reserveer jullie familieshoot online, telefonisch kan ook op telefoonnummer 056/701789.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 20 oktober 2017 om 15:46 in de categorie Familie/Gezin, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie