Kerstshoot – behind the scenes…

7 oktober 2017

Voorbereidingen eindejaarsshoot 2017.

Vorige week werd rendier Rudolf van stal gehaald en alle kerstversiering opgediept. Heel eerlijk, er werd zelfs een klein beetje “machandise” bijgekocht dit jaar…
We hebben ons goed laten gaan en knutselden verschillende decorsettings in elkaar ter voorbereiding van de kerstshoot op 18 november in onze studio. De allerliefste kleinkinderen van de wereld werden gevorderd om te figuren in de eindejaarsdecors.

Binnen sneeuwpret…

Unaniem werd beslist dat een kerstshoot zonder sneeuw niet kan. Bij gebrek aan the real stuf, schakelden we over op kunstsneeuw… Onder deskundige leiding van de beste studio-assistent (Ludwine) werd sneeuw uitgestrooid over de “vrijwillige” modellen.  Er werd van in het begin duidelijk gesteld dat alles een beetje binnen de perken moest blijven :-). Voor sommigen was dit niet echt duidelijk en eerlijk… er was ruimte voor interpretatie.  Het toppunt van de kerstsessie tot grote hilariteit van de kleinkinderen…


Dat kunstsneeuw een hardnekkig goedje is ondervond mama Sarah aan de lijve. De sneeuwvlokken in de onderbroek kriebelden nog een tijdje na :-).


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 7 oktober 2017 om 14:31 in de categorie Kinderen, Promoties, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie