Waar is dat feestje?

24 augustus 2017

Jack wordt 2 jaar…

Iedere verjaardag verdient zijn fotomoment. We kozen bij jarige Jack voor een minimale aanpak. Zowel qua outfit, een witte romper, als decor, een trendy Scandinavisch tafeltje op een witte achtergrond. De fotohoot brengt de avontuurlijke levensfase duidelijk in beeld van de 2 jaar oude peuter. Geen stoel, tafel of kast is te hoog om op te klauteren, hoe hoger hoe spannender…

Verjaardag uitnodiging Jack

Uitnodiging verjaardagsfeest

Van de leukste foto werd een uitnodiging voor de verjaardagsparty van Jack gemaakt. De familie maar vooral de oma’s en opa’s waren verrukt met het resultaat en drukten kleine Jack op het hart om toch wat minder halsbrekende toeren uit te halen in de toekomst. Of hij zich daar aan houdt valt nog te betwijfelen…

Uitnodiging verjaardag recto
Deze uitnodigingen worden gemaakt vanaf 10 stuks  voor € 49,00 enveloppen inbegrepen. Benieuwd naar meer, download onze prijslijst met infodossier baby- en kinderfotografie vanop onze website. We wensen jullie kroost alvast een leuk verjaardagsfeest.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 24 augustus 2017 om 14:21 in de categorie Kinderen, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie