We zijn klaar voor de communie 2015

21 november 2014

Communiekriebels steken de kop op…

Ieder jaar rond deze tijd van het jaar – met het vallen van de bladeren – krijgen we de eerste ouders van toekomstige communicantjes op bezoek in ons fotowinkeltje. De eerste communieshoots zijn geboekt, de vele vragen zijn beantwoord. De vragen zijn zeer uiteenlopend, de belangrijkste hebben we voor jullie gebundeld op de faq-pagina van onze website. Vinden jullie, de ultieme vraag niet terug? Geen nood we hebben een speciaal “Communie Question & Answer- team” in het leven geroepen die jullie vragen supersnel beantwoord.
Stel hier uw vraag.

Voorgenieten van een supercole communie

Op zoek naar de ideale communieoutfit, leuke uitdeelkaartjes, een fotogeschenk voor meter of peter, het ultieme cadeautje voor uw eerste of plechtige communicant? Relax, leun achterover en start de verkenningstocht vanuit jullie luie zetel. Alle info over het lente- en communiefeest van dochter- of zoonlief is gebundeld in een speciaal katern op de website.

– Ontdek onze communiefotografie
Comunniekaarten in alle kleuren en geuren
– Toffe uitdeelkaartjes in verschillende formaten
– Een uitnodiging en menukaart voor het communiefeest?

Graag horen we jullie meningen, opmerkingen en suggesties, aarzel niet ons te contacteren. We helpen jullie graag verder….

Communiefotografie 2015


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 21 november 2014 om 17:52 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie