De laatste voorbereidingen

25 september 2014

Babybeurs busje van fotograaf Patrick De ClercqBusje komt zo…

Alle kinder- en babyfoto’s zijn bijna ingeladen in ons beursbusje, want morgen starten we met de opbouw van onze fotostand op de babybeurs in Flanders Expo. Alle items op onze to-do lijstjes zijn afgevinkt en nu maar hopen dat we niets over het hoofd hebben gezien… Oef nog 1 keer slapen!

Morgen, vroeg uit de veren, na een stevig ontbijt een paar extra boterhammekes smeren voor een snelle snack uit het vuistje tijdens de opbouw.

Voor dag en dauw vertrekken we met ons drieën in het busje richting Gent. Ludwine zorgt als een echte moederkoek voor haar kippeke (Sarah) en haan (ikke – de portrettentrekker). Iedereen zal op tijd en stond zijn natje en droogje krijgen. Wie extra zijn best doet, maakt kans op een knuffel.

Ze zal nauwlettend de vorderingen van de opbouw in de gaten houden. De boel coördineren en ingrijpen waar nodig. Ze is een echte kloekhen, streng en rechtvaardig :-).

Volg ons op de voet

Naast alle logistieke beslommeringen staat Ludwine samen met Sarah in voor de live verslaggeving vanop de werkvloer. Volg de opbouw op de voet via onze facebookpagina. We kijken uit naar jullie reacties en suggesties. Tot op de beurs.

Facebookpagina van fotograaf Patrick De Clercq

Tags:


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 25 september 2014 om 08:30 in de categorie Evenementen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie