Bestel uw kortingsbon voor de babybeurs online

18 september 2014

Er zijn er hier die nu al popelen van ongeduld

We weten het, we zijn van natuur nogal ongeduldig. Vooral Sarah, onze nieuwe duivel-doe-het-al, kijkt uit naar haar eerste babybeurs. Een groot deel van de nieuwe collecties kaartjes en doopsuikers zijn van haar hand. Aan haar enthousiasme zal het zeker niet liggen. Samen met Ludwine en Sarah verwelkomen we jullie graag op onze stand op de babybeurs Babydays in Flanders Expo Gent – Hal 2 – op 27 en 28 september 2014.

Benieuwd naar onze kinder– en babyfotografie, zwangerschapsfotografie? Op zoek naar een kreatief geboortekaartje met foto en bijpassende doopsuikers? Zwanger en zin in een zwangerschapsshoot samen met uw partner? Fan van een gezellige babbel gekruid met de laatste roddels? Reserveer als de gesmeerde bliksem uw kortingsbon.

Kortingsbon Babydays

Omdat we jullie graag zien

Kom even piepen, toon een lichte vorm van interesse, mompel iets goedkeurend (maakt niet uit wat), gegarandeerd krijgt een van ons uw sympathiek voorkomen in het oog. U wordt beloond voor zoveel bereidwilligheid met een schitterende glimlach en een bonnetje van 50,00 eurokes, inwisselbaar voor een baby- of peutershoot in onze studio. Verder hoef je geen inspanningen te doen. Of misschien wel, zo snel mogelijk uw fotoshoot reserveren :-).


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 18 september 2014 om 08:30 in de categorie Evenementen, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie