Nieuwigheden op de beurs Babydays

11 september 2014

Teaser nieuwe geboortekaartjes met foto

Onze herfst- en wintercollectie 2014 is bijna een feit… Vele probeersels zijn de revue gepasseerd, enkel de sterkste ontwerpen hebben het gehaald. We zijn niet weinig trots u één van onze nieuwe geboortekaartjes met foto in “avant-premiere” voor te stellen. De overige nieuwigheden kan u bekijken en betasten op onze stand op de babybeurs Babydays op 27 en 28 september in Flanders Expo in Gent. We zijn benieuwd naar jullie reacties…

Geboortekaartje met foto van fotograaf Patrick De Clercq

Met bijpassende doopsuiker

Doopsuikers met de foto van uw pasgeboren babytje, tot voor kort waren de mogelijkheden beperkt. Momenteel ontwerpen we uw doopsuikers in dezelfde lijn van uw geboortekaartjes met foto. Recent hebben we ons gamma doopsuikers drastisch uitgebreid en zijn we in staat uw volledige geboortepakket binnen de 24 h na de geboorte van uw babytje te leveren.

Exclusieve beurspromotie

Speciaal voor alle bezoekers aan onze stand hebben we een aantal verrassingen in petto. Bij iedere bestelling van geboortekaartjes met foto en doopsuiker met foto ontvangt u zowel tijdens als na de beurs een extra korting van 5% op uw doopsuikers. Vraag naar uw persoonlijke kortingsbon op onze stand.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 11 september 2014 om 08:30 in de categorie Evenementen, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie