Kinderfotografie in multicolor

3 september 2014

Follow my blog with Bloglovin

Groepsfoto waar de kleuren afspatten.

De 2 zusjes Milla (3jaar) en Elise (6jaar) konden maar niet beslissen of ze apart of samen op de foto wilden. Beretrots waren ze op hun nieuwe outfit. Speciaal gekocht om naar de kinderfotograaf te komen, vertrouwden ze me met een halve knipoog toe.

Een outfit voor een goede kinderfoto hoeft niet noodzakelijk sober en saai te zijn. Milla en Elise zijn hiervan het levende bewijs. De felle zomerse kleurtjes geven hun foto’s een extra zonnige toets. Was de zon de voorbije zomer maar matig van de partij in onze studio hadden we daar geen last van.

Voor fotomodel in de wieg gelegd.

Ze staken elkaar constant de loef af in onze fotostudio en namen met gemak een dozijn verschillende poses aan. Wie later het beste model wordt kon onmogelijk uitgemaakt worden. De kleine Milla huppelde als een dartel veulen rond op set. Elise was misschien iets meer gereserveerd maar poseerde met de “naturel” van een topmodel.

Daarna mochten ze nog eens optreden met hun 3 neefjes. De familie wilde oma verrassen met een groepsfoto van de kleinkinderen. Lees hun gezamenlijk relaas in één van de blogpost van vorige maand.

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 3 september 2014 om 20:06 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie