Geboortekaartje van Heidar

27 augustus 2014

24 uren service

Vaak staat men versteld van de korte leveringstermijn van onze geboortekaartjes met foto. Na de geboorte verwittigd mama of papa ons telefonisch op een speciaal daarvoor gereserveerd nummer. Een paar uur na de geboorte kunnen we reeds in de materniteit aanwezig zijn voor de eerste babyshoot van uw pas geboren wondertje. We garanderen deze service voor iedere klant tot en met de zaterdagmiddag 12:00u. Bevalt u tijdens het weekend (na zaterdag middag 12:00u) dan komen we op maandagmorgen eerst naar u toe.

U kiest de mooiste babyfoto’s op de grote display van onze camera’s. Daarna vertrekken we als de gesmeerde bliksem naar ons atelier en starten onmiddellijk de productie van uw geboortekaartje met foto op. Een paar uur nadien kan de papa de geboortekaartjes komen afhalen en op de post doen… Er kan zo maximum 24 uren verlopen tussen ons eerste contact en de aflevering van de kaartjes.

Leunend of  recht staand model?

De mama en papa van Heidar kozen voor hun derde kindje voor een geboortekaartje dat zelfstandig kon recht staan. De meeste van onze geboortekaartjes kunnen in 2 verschillende versies afgewerkt worden – een kaart die ergens moet tegen leunen ofwel hetzelfde model dat zelfstandig rechtstaat.

In de voormiddag waren we op kraambezoek bij Heidar in de materniteit van OLV ziekenhuis in Waregem. In de loop van de namiddag kon papa de kaartjes komen afhalen. Zelfs op een maandag, onze sluitingsdag :-)…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 27 augustus 2014 om 13:44 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie