We komen naar jullie toe

14 augustus 2014

Download kortingsbon Babydays Gent 2014Babydays 27 en 28 sept in Flanders Expo in Gent

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met onze baby- en kinderfotografie de hort op. Op deze manier houden we de vinger aan de pols en peilen we naar reacties, opmerkingen en vragen van zowel bestaande als toekomstige klanten. We gaan graag in dialoog met iedereen die geïnteresseerd is in onze familiefotografie. Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons weten. Ons fototeam staat u graag te woord en helpt u met plezier verder.

Heeft u zin om onze geboortekaartjes met foto en doopsuikers eens van dichtbij te bekijken, te besnuffelen, te voelen? Benieuwd naar onze newbornfotografie? U bent zwanger, of misschien nog aan het oefenen :-), en wil  weten hoe een zwangerschapsshoot in zijn werk gaat? Kom gerust langs op Babydays, Ludwine, Sarah en ikzelf staan u graag te woord.

Vanaf vandaag kan u ook een kortingsbon van € 5,00 aanvragen via onze website. Gebruik hiervoor onderstaande link:
http://www.fotografiepatrick.be/babydays

Speciaal voor alle bezoekers werkten we een aantal exclusieve beurspromoties uit. Binnenkort lichten we hierover een tipje van de sluier op.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 14 augustus 2014 om 08:30 in de categorie Evenementen, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie