Fotoportfolio van Lieke

11 augustus 2014

Mama’s favoriete babyfoto’s

Enkele maanden geleden was Lieke voor de tweede maal te gast in onze fotostudio. Ze was toen net geen 6 maanden oud. Een mooie leeftijd, waarbij we gemakkelijk verschillende poses kunnen uitwerken met uw baby. Vanaf 3 à 4 maanden begint uw baby te reageren op diverse prikkels van buitenaf. Ludwine verdiept zich reeds jarenlang in een hilarisch babybrabbeltaaltje en kan uw kleine ukkepuk gegarandeerd aan het lachen krijgen.

De mooiste babyfoto’s werden uitgezocht en netjes gepresenteerd in een vitrinebox. Er werden 2 extra babyportfolio’s afgewerkt, speciaal voor de doopmeter en peter. Een fotogeschenk waar menig grootouder nog lang zal over napraten en genieten.

Vraag naar onze GRATIS APP voor smartphone en/of tablet en draag de foto’s van uw babytje altijd bij u. Op ieder moment beschikbaar en superhandig.

Onderstaande presentatie heeft u een idee hoe onze babyportfolio er in het echt uitziet.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 11 augustus 2014 om 08:30 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie