Met 3 generaties op de foto

8 augustus 2014

Familiefotografie, eventjes de tijd “on hold” zetten.

In deze drukke tijden staan we soms te weinig stil bij wat ons dierbaar is. Maar het valt op dat bij belangrijke mijlpalen in het leven, er steeds meer aandacht gegeven wordt aan familiefotografie. Zo was het ook bij de familie Remmery.
De volledige familie werd opgetrommeld en mocht opdraven in zijn “zondagse kleren”. Plaats van afspraak, de fotostudio van fotograaf Patrick De Clercq… Ambiance en plezier verzekerd.

familiefoto van fotograaf Patrick De Clercqportretfotografie van fotograaf Patrick De Clercq

Het ijzer smeden terwijl het heet is.

Het was in eerste instantie enkel de bedoeling om een groepsfoto van de 3 generaties te maken. Maar na enkele grappen vonden we alle “fotomodellen” direct bereid om apart te poseren. Binnen de kortste keren waren de grootouders, de ouders en (klein)dochterlief voor het nageslacht vereeuwigd :-).
Er werd geopteerd om de mooiste foto’s van de familieshoot cadeau te doen aan oma en opa, gepresenteerd in een vitrinebox van 20x20cm. Er zullen nog vele herinneringen opgehaald worden bij het bekijken van deze familiefoto’s.

familiefotografie van fotograaf Patrick De Clercqfamiliefotografie van fotograaf Patrick De Clercq

Verrassen…

Wil je iemand een geweldig ervaring cadeau doen? Moet je binnenkort op kraambezoek, naar familie of vrienden die een jubileum te vieren hebben of een verjaardag helpen vieren? Kom origineel uit de hoek en schenk deze brave mensen een fotoshoot. De geschenkbon kan je zelfs online bestellen. Wij zorgen voor de bezorging bij de gelukkige, je kan de geschenkbon natuurlijk ook zelf komen ophalen.

Geschenkbon van fotograaf Patrick De Clercq


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 8 augustus 2014 om 09:30 in de categorie Familie/Gezin, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie