Doopsuikers met de foto van uw baby

5 augustus 2014

Kreatief met doopsuiker

Naast onze geboortekaartjes met foto ontwerpen wij voor onze klanten originele doopsuikergeschenkjes met de foto van hun baby. We realiseren met plezier doosjes, zakjes, pakjes die we pimpen met de mooiste newbornfoto van uw spruit.  U kan kiezen uit onze vaste collectie of opteren voor een nieuw ontwerp.
De mama en papa van Eileen kozen voor een zacht roze doosje. Aangezien de babyborrel pas enkele maanden na de geboorte gepland was, kwam Eileen nog even langs voor een babyshoot in onze studio. De mooiste babyfoto werd op het doosje gemonteerd en afgewerkt met een witte strik.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 5 augustus 2014 om 08:30 in de categorie Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie