Geboortekaartje met foto

21 mei 2014

Met grote broer in de hoofdrol

In verwachting van jullie tweede kindje? Graag een geboortekaartje met foto met grote broer of zus in de hoofdrol? Het team van kinderfotograaf Patrick helpt jullie graag verder. Van een eerste pril idee tot de volledige praktische uitwerking van jullie kaartjes nemen wij voor onze rekening. Alles wordt op voorhand netjes gepland en uitgewerkt.

  • Na een verkennend gesprek krijgt jullie idee vorm.
  • Daarna wordt de fotoshoot in onze kinderstudio ingepland.
  • Bij onze volgende afspraak wordt de mooiste foto(‘s) gekozen.
  • Onze styliste en graficus ontwerpen jullie droomkaartje.
  • Samen evalueren we het ontwerp en passen aan waar nodig.
  • Na de bevalling worden uw geboortekaartjes meteen in huis gedrukt en afgewerkt.

Onder de kersenboom

Mama en papa hadden hun oudste zoontje Cyl graag onder een kersenboom gezien… De opnamen met de paddestoeltjes en tuinkabouters werden een paar maanden voor de bevalling in onze studio gefotografeerd. Nadien werden de boom en kersen in de foto gemonteerd, samen met het gras.
Wellicht hebben jullie een ander idee, laat iets horen, we zijn echt benieuwd en popelen van ongeduld om jullie droomkaartje te realiseren.

Grasduin alvast in onze geboortekaartjes met foto’s
Ontdek onze wegwijzer met praktische info en prijzen


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 21 mei 2014 om 19:29 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie