Babymontage de blikvanger in uw interieur – deel 1

26 februari 2014

Verschillende formaten mogelijk

Natuurlijk wil je uw kleine ukkepuk op de mooiste plaats in uw woonkamer ophangen. Maar uw voorkeur gaat uit naar een lange smalle kader… U had een plaatsje in gedachten boven het salon of de dressoirkast.
Wij hebben verschillende formaten binnen ons gamma babymontages. Bij het ‘brievenbus model’ kan u verschillende babyfoto’s van uw babytje uitkiezen. Het aantal kan variëren van minimum 5 tot maximum 7. Zowel vierkant als rechthoekige foto’ s zijn mogelijk.
De babymontage wordt afgewerkt met de naam en de geboortedatum van uw schatje.

 Wat met de resterende foto’s?

De overige foto’s van Aurore werden in een portfolio samengebracht. Mama en papa kozen voor een vitrinebox met 20x20cm babyfoto’s van Aurore. De foto’s in de verschillende portfolio’s kunnen op 3 verschillende manieren afgewerkt worden. U kan gerust kiezen voor een mix van kleur- wit/zwart en sepia babyfoto’s.
Ontdek meer babyfotografie op onze website.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 26 februari 2014 om 14:32 in de categorie Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie