Geboortekaartje met foto van Aude

10 februari 2014

Geboortekaartjes op maat

Eind vorige maand werd Aude geboren.┬á Enkele uren na de geboorte waren we ter plaatse, in de materniteit van Oudenaarde, om de eerste babyfoto’s van Aude te maken.
Mama en papa kozen voor een klassiek ontwerp, een recto/verso bedrukte vierkante vouwkaart. De mooiste foto uit de eerste babyshoot van hun pasgeboren oogappel sierde de voorkant van de geboortekaart.

De achterzijde werd opgesmukt met een foto van het handje en de voetjes van hun kersvers (b)engeltje. De binnenzijde werd voorbehouden voor de tekst – in twee verschillende versies – de ideale oplossing als een babyborrel gepland is. Zo kan u terzelfder tijd een aantal geboortekaartjes bestellen met een tekst waarop de babyborrel niet vermeldt is.

Doopsuiker op maat

Steeds vaker ontwerpen we samen met het geboortekaartje ook de doopsuikerdoosjes en gadgets. U kan geen passend doopsuikerdoosje vinden? Geen nood, we ontwerpen het voor u.
De mama en papa van Aude wensten een eenvoudig geboorte aandenken voor hun kleine spruit dat nauw aansloot bij het geboortekaartje.
Interesse, download onze prijslijst geboortekaartjes/doopsuiker.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 10 februari 2014 om 10:00 in de categorie Geboortekaartjes, Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie