Bijna twee jaar…

31 januari 2014

was Edoaurd toen hij voor onze lens poseerde. Nu ja met poseren had deze kleine held niet veel problemen… Hij wisselde wel honderd maal van houding en had er duidelijk lol in. Ludwine (de beste studio-assistente ter wereld šŸ™‚ ) wist alles in goede banen te leiden en kon na een tijdje zelfs werkloos toekijken…

Werken met een team aan een kindershoot heeft niks dan voordelen. Er is een duidelijke taakverdeling, de zwaarste taak is voor de assistent (wat had je gedacht??). Zij zorgt er voor dat het babytje of peuter zich op zijn gemak gaat voelen en alle heisa, van een vreemde omgeving tot alle rare apparatuur, letterlijk uit het oog verliest. Ze moesten voor deze mensen een liedje componeren en een standbeeld opzetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lichtste taak is voor de kinderfotograaf (t’ zal wel zijn). Deze man/vrouw moet over een uitstekend ‘fingerspietsengefuhl’beschikken om op het juiste moment af te drukken – uiterst moeilijk. Getuige de wekelijks honende opmerkingen vanuit de hoek van de studioassistente ‘fotografke ge moet een beetje rapper zijn’. Maar na al die jaren leert een mens daar mee te leven.

Benieuwd naar meer? Bezoek onze website voor meer kinderfotografie.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 31 januari 2014 om 20:06 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie