Cadeautje voor meter en peter

5 januari 2014

Jong fotomodel met ervaring

Het is reeds voor de derde maal dat we Alexia voor de camera hadden in onze kinderstudio, van een habituĆ© gesproken… In West-Vlaanderen zeggen ze ” t’zin goe zielen die terugkeire…”

Alexia was op het moment van de fotoshoot ongeveer 17 maanden oud. Ze had haar mooiste eindejaarskleedje aangetrokken en was in topvorm. Op deze leeftijd zijn de kinderen spontaan en gemakkelijk te fotograferen.

Om hun aandacht vast te houden, wisselt Ludwine (de beste studio-assistente on the globe) regelmatig de accessoires. Bij deze foto was dit net gebeurd en had Alexia vooral aandacht voor het uiteinde van het stukje touw van haar speeltje.

Mij restte enkel nog maar op het knopje te duwen, scherpstellen doet mijn Kanon zelf. Kinderfotografie is teamwork, met dank aan Ludwine en Sarah.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 5 januari 2014 om 19:33 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Cadeautje voor meter en peter”

  1. li schreef:

    prachtige foto!!! mooi meiske!!


Schrijf een reactie