Onze beste fotowensen voor 2014

1 januari 2014

Een zeer goed gevoel,

houden we over aan 2013. Jammer dat het voorbij is, heimwee overvalt ons als we achterom kijken.

Een woord van dank is hier wel op zijn plaats. Hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie stellen in onze baby- en kinderfotografie. Ouders, van vaak (zeer) kleine kinderen, geven aan ons de mogelijkheid samen met hun grootste schatten vertederende foto’s te realiseren, merciekes.

Dit jaar gaan we verder op de ingeslagen weg en trachten we het nog een ietsje beter te doen!

Tot weldra…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 1 januari 2014 om 00:01 in de categorie Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie