Eindejaarspromotie 2013

27 oktober 2013

Gratis kinderopname

Nog steeds op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Boek een gratis kinderopname – werkelijke waarde 50,00 Euro. U hoeft geen opnameprijs te betalen, enkel de bestelde foto’s. Van de leukste opnamen, maakt fotograaf Patrick stijlvolle cadeautjes voor de hele familie.

  • Kerst en Nieuwjaarkaartjes
  • Leuke portfoliodoosjes met verschillende foto’s
  • Ingelijste vergrotingen
  • Foto’s op doek, forex, dibound enz.

Geldig tijdens de maanden november en december 2013

Reserveer tijdig

Maak uw reservatie voor 15 november 2013. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op is op.
Voor meer info en reservatie klik hier.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 27 oktober 2013 om 09:00 in de categorie Nieuws, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie