Obe steelt de show op het geboortekaartje met foto van zijn kleine broer Julot

16 juli 2013

Schilderwerken in uitvoering

Schilderen is fun, vooral voor bengels als Obe (2,5 jaar) die zich dan eens volledig mogen uitleven op het “witte doek”.┬á Alle benodigd materiaal van verf, borstels en mengpanelen worden ruim op voorhand klaar gemaakt. Bij aanvang van de fotoshoot worden een paar richtlijnen meegegeven aan de kunstenaar in spe. Veelal wordt er na enkele minuten dan toch al “buiten de lijntjes gekleurd” tot groot jolijt van de kleine kunstschilders. Ludwine heeft vaak de grootste moeite om de rest van onze kinderstudio verfvrij te houden…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een unieke ervaring

Mama en papa keken vol verwondering toe hoe hun kleine sloeber zich ontpopte tot een rasechte kunstenaar. Was het in het begin nog een beetje schoorvoetend, na verloop van tijd klodderde Obe de verf vol overgave op de witte canvas. Oordeel zelf het resultaat mag er best zijn, grote kunstschilders zijn ook klein begonnen :-).
Benieuwd naar meer – ontdek de geboortekaartjes van kinderfotograaf Patrick.

Dubbelzijdig geboortekaartje

Het geboortekaartje met foto van Julot meet 16x16cm.
De voorzijde werd voorbehouden voor grote broer die trots zijn schilderkunst toont.
De achterzijde werd ingevuld met de nodige tekst en het geboortegedichtje.
Beide zijden werden glanzend afgewerkt.
Download onze prijslijst geboortekaartjes hier.

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 16 juli 2013 om 17:22 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie