Geboortekaartje met foto van Mila

24 mei 2013

In samenspraak, voor het mooiste resultaat…

De ouders wensten dat het doopsuiker en het geboortekaartje van Mila één mooi geheel vormde. Er werd ons een kleurstaal van de doopsuikercartonnage bezorgd dat we digitaal hebben opgemeten. Het matchen van kleuren vormt dankzij onze expertise geen enkel probleem. Het ontwerp, aanpassingen en uiteindelijk resultaat van het kaartje wordt u aangeleverd via email. Na de goedkeuring wacht het team van babyfotograaf Patrick De Clercq, vol spanning, de geboorte van uw babytje af.

Babyshoot op uw kamer in de materniteit

Na een telefoontje met het blijde nieuws, komen we in actie. We komen met twee naar de materniteit en organiseren ter plaatse de eerste fotoshoot met uw baby in de hoofdrol. U hoeft zich nergens zorgen in te maken, wij hebben alle mogelijke baby-accessoires bij. Mama en papa kunnen rustig relaxen en genieten. Na de babyshoot bekijken we rustig de foto’s en kan u zelf kiezen welke favoriete babyfoto op het geboortekaartje met foto komt. Enkele uren nadien kunnen de afgewerkte kaartjes worden afgehaald.

Gratis infodossier downloaden

Bent u zwanger of aan het oefenen en geïnteresseerd in onze geboortekaartjes met foto?
U kan op onze website een uitgebreid dossier, met alle nodige info downloaden.

infodossier geboortekaartjes downloaden.

Natuurlijk kan u na het lezen een vrijblijvende afspraak maken waarin we jullie wensen in detail doornemen.
Tot weldra.

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 24 mei 2013 om 09:40 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie