Kreatieve babyfotografie

13 februari 2013

Kleine Célestine op bezoek

Deze morgen hadden we een afspraak om Célestine – een schattig babytje van pas 6 dagen oud – te fotograferen in onze babystudio. Mama en papa hadden de richtlijn om reeds vanuit de materniteit een afspraak te maken goed opgevolgd. Hoe kleiner uw babytje hoe groter de kans op een geslaagde babyshoot. Het was de eerste ‘echte uitstap’ van Célestine en het moet gezegd het is een ‘braveke’ – we hebben ze niet gehoord.

Mama had op het einde van haar zwangerschap een haarbandje gekocht voor haar kleine spruit, om bij weg te smelten…

Een specialleke, ons konijnenmutsje, we hebben eveneens een babyblauwe versie…

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 13 februari 2013 om 20:07 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie