Babyshoot met Erik in de hoofdrol

8 februari 2013

Portfolio van uw baby

Een babyportfolio, het ultieme souvenir van de fotoshoot van uw baby. Losse kaartjes met de mooiste babyfoto’s van uw ukkepuk gepresenteerd in een fotodoos. U kan kiezen uit verschillende uitvoeringen van karton over hout tot een stijlvolle plexi doos. Uw foto’s kunnen probleemloos gewisseld worden in uw portfoliodoos. U steekt op regelmatige tijdstippen ( bij het afstoffen šŸ™‚ ) een nieuwe foto van uw baby vooraan. Benieuwd? Ontdek de verschillende modellen op onze website.

Een greep uit de de babyportfolio van Erik. U kan er voor kiezen om de foto’s van uw baby in verschillende afwerkingen te laten afdrukken. Afwisseling troef…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 8 februari 2013 om 15:52 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie