Communie 2013

31 januari 2013

De juiste outfit

Wellicht is de voorbereiding in volle gang. Wat trekken we aan op deze bijzondere dag? Welk kleur van schoenen past op dat kleedje? Een kostuum of een jeans? Allemaal dilemma’s die zeer binnenkort moeten opgelost worden… en daarna naar de communiefotograaf.

In 3 eenvoudige stappen naar geslaagde communiefoto’s

Stap 1: De fotoshoot. Studio-opnamen zijn momenteel terug hip en trendy. Voordeel, slechte weersomstandigheden hebben geen invloed en de communie-outfits blijven netjes. Bij een buitenopname kan bij slecht weer altijd uitgeweken worden naar onze knusse studio.

Stap 2: Bij de volgende afspraak, kiezen jullie de favoriete foto’s op een groot scherm. Samen nemen we ruimschoots de  tijd om de verschillende afwerkmogelijkheden, in detail door te nemen.

Stap 3: Fotograaf Patrick De Clercq ontwerpt op individuele basis unieke communiekaartjes. Enkele dagen na jullie goedkeuring zijn de afgewerkte communiemontages, – souvenirs en gadgets klaar!


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 31 januari 2013 om 20:33 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie