Lady’s only

11 november 2012

Mama met dochters in de spotlight

Mama droomde van een gezinsfoto met haar 4 dochters. Nadat we in het voorjaar de communiefoto’s van Ilana gefotografeerd hadden was het nu de beurt aan de overige lady’s…
Een datum vastpinnen voor de fotoshoot in onze studio liep van een leien dakje. Samen met mama hadden we op voorhand de kledingkeuze doorgenomen voor de familiefoto.

Poseren als een pro

In het begin was het nog een beetje aftasten hoe de meisjes reageerden, maar al snel werd duidelijk dat het poseren hen in de genen zat. Kleine aanwijzingen volstonden om de juiste poses aan te nemen. Terzelfdertijd toverden de meisjes hun mooiste glimlach op hun gezicht. Op deze manier wordt een familie fotoshoot een onvergetelijke gebeurtenis zowel voor de modellen als voor de fotograaf :-).
Bewonder de 3 favoriete poses van de dames in verschillende afwerkingen.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 11 november 2012 om 15:36 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Lady’s only”

 1. De Roo Kathy schreef:

  Beste Patrick,
  Het was een superfijne ervaring, en het resultaat is meer dan in orde.
  Iedereen is er dolenthousiast over.
  Graag wil ik u en uw vrouwtje nog eens danken voor uw geduld want met een bengelke van goed 2 jaar is da niet altijd evident, uw vriendelijkheid en rust want al mijn meisjes waren direkt op hun gemak bij u en de super snelle service. Ik raad u aan al mijn vrienden en vriendinnen aan. En als ik nog eens foto’s laat nemen dan kom ik heel zeker bij u terug.
  Groetjes Kathy, Julie, Dominique, Ilana & Elise


Schrijf een reactie