Portfolio kinderfotografie

24 september 2012

Koester de foto’s van uw baby in een portfolio

Veelal hebben onze klanten het moeilijk om hun keuze te beperken tot één vergroting. Speciaal hiervoor ontwikkelde kinderfotograaf Patrick De Clercq een reeks presentatiedoosjes die uw kinderfoto’s helemaal tot hun recht laten komen. De portfoliodoosjes zijn  er in verschillende afwerkingen, van eenvoudige kartonnen doosjes, houten presentatiedoosjes in verschillende kleuren en uitvoeringen tot  de exclusieve plexibox. Bekijk ons assortiment online.

Iedere portfolio bevat minimum 6 tot maximum 15 verschillende kinderfoto’s. U kan uw favoriete kinderfoto’s zowel in kleur, sepia als wit-zwart bestellen. U kan opteren om uw portfolio volledig in 1 kleur af te werken een mix hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De ouders van Alessia (1 jaar) kozen voor een mix met de 3 verschillende afwerkingen.

 

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 24 september 2012 om 12:00 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie