Babyportret in al zijn eenvoud

22 september 2012

Kledingtip, hou het simpel

Wat moeten we onze baby aan doen is de meest gestelde vraag wanneer ouders een afspraak maken voor een babyshoot. Hou het  zo simpel mogelijk, vermijdt outfits met drukke prints op de borst. Deze tekeningen trekken te sterk de aandacht, met als resultaat een warrige foto. Uw kindje moet met zijn eigen kledij wedijveren voor de  aandacht van de kijker. In tegenstelling tot wat de meeste mama’s en papa’s denken zijn felle kleuren zeker niet taboe, maar terug vermijdt grote opschriften.

In zijn nakie…

Meestal  starten we de babyshoot met de favoriete outfit. Een gouden tip doe uw baby tijdens de rit naar onze fotostudio een slabbetje om.  Zo kunnen we praktisch onmiddellijk starten met de opnamen en blijft “het zondags kostuum” proper. Na  verloop van tijd gaan er steeds meer kledingstukken uit. Uw baby kan zich makkelijker bewegen en uitleven zonder knellende kleertjes. Hoe gemakkelijker uw baby zich in zijn velletje voelt hoe mooier de expressie van uw kapoentje op de babyfoto’s.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 22 september 2012 om 12:19 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie