Gek van onze babymutsjes…

28 augustus 2012

Sfeervolle babyfotografie

Zeg nu zelf, foto’s van uw pas geboren babytje zijn super schattig. Iedere mama en papa, grootouder, meter en peter smelten bij het zien van zo’n pril babygeluk.
Samen met Ludwine streeft babyfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk er naar om uw baby zo teder en schattig mogelijk in beeld te brengen. Op regelmatige basis introduceren we nieuwe babymutsjes, wikkeldoeken en andere baby-accesoires…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat uw pas geboren baby tijdig fotograferen

Waar let u op bij het reserveren van de eerste babyshoot van uw oogappel? Babyfoto’s van pasgeboren (newborn)baby’s worden tijdens de eerste 3 levensweken gemaakt.
Ideaal is wanneer uw babytje ongeveer 10 dagen oud is.
Doe het voor de opname geen spannende kledij aan – bv elastiekjes van de kousjes kunnen indrukken maken in de huid van uw baby.
Uw babytje voelt zich rustig met een volle maag – soms stelt de mama de voeding uit tot ze bij ons in de studio aankomt. Na het obligatoire boertje kunnen we dan aan de slag.
Reserveer uw babyshoot reeds vanuit de materniteit – we kunnen per week slechts een paar plaatsen vrijhouden voor pasgeboren babytjes.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 augustus 2012 om 19:34 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Gek van onze babymutsjes…”

 1. Peggy schreef:

  Beste,
  Al geruime tijd ben ik op zoek naar die geweldige babymutsjes… Ik heb zelfs al een poging ondernomen om er zelf te breien… Kan u mij op weg helpen met een goed adresje?
  Alvast heel hard bedankt!!
  Mvg,
  Peggy


Schrijf een reactie