Een verschil van 2000gr

22 augustus 2012

Een wereld van verschil…

Maandag ll. fotografeerden we in de loop van de voormiddag 2 geboortekaartjes met foto.

De babyopname van Miguel gebeurde in de materniteit van AZ Oudenaarde. Miguel woog bij de geboorte 4350 gr. Een flinke broer voor grote zus Elena. Onder het waakzame oog van de ouders kweet hun flinke zoon zich perfect van zijn eerste modellenopdracht…

Tijdens de fotoshoot werden we telefonisch gecontacteerd door de ouders van Silke. Silke was te vroeg geboren en verbleef enkele dagen in de couveuse maar was zonet op de kamer van mama gearriveerd.
Met gepaste spoed haasten we ons naar de materniteit van het St-Vincentiusziekenhuis in Deinze. Grote zus was bijzonder fier dat ze mocht poseren met haar 2450 gr wegende kleine zus.
Een wereld van verschil als je deze twee babys in een tijdspanne van nog geen uurtje in uw handen houdt.

Beide ouders kozen voor een drieluik geboortekaartje maar op een totaal verschillende manier vorm gegeven. We wensen beide babytjes een zonnige toekomst toe…


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 22 augustus 2012 om 19:31 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie