Mike het 4de broertje op rij

31 juli 2012

Geboortekaartje met foto dat zelfstandig blijft rechtstaan

De familie Kerkhof-Desloovere wenste een geboortekaartje dat stabiel kon recht staan.  Hun keuze viel op ons “bureaukalendermodel”. Dit geboortekaartje met foto bestaat uit een voor- en achterzijde die naar believen kunnen ingevuld worden, met foto(‘s) en/of tekst.
De ouders bedachten het leuke geboortegedichtje voor de voorzijde zelf. Dit bracht ons op het idee om een mini winkelwagentje te gebruiken bij de fotoshoot van de 3 oudere broertjes.
Net voor de kinderreportage in onze fotostudio zijn mama en papa het winkelkarretje gaan ophalen in de plaatselijke supermarkt, met de belofte het in één stuk terug te brengen 🙂

Elk op zijn toer

Tijdens de fotoshoot wisselden de twee kleine broertjes geregeld van plaats in het winkelkarretje. Op deze manier bleef iedereen tevreden en hadden we ook twee verschillende foto’s voor het geboortekaartje.

Standaardafmetingen

Dit type geboortekaartje (prijsklasse D) past in een standaardenvelop en kan verzonden worden met 1 priorpostzegel. Alle info en prijzen van onze geboortekaartjes kan u hier downloaden. Bij vragen aarzel niet ons te contacteren.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 31 juli 2012 om 13:59 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie