Geboortekaartje van Julie

18 juli 2012

Krak zei de paddestoel…

Ruben de grote broer van Julie poseerde enkele weken geleden in onze studio met de paddestoel van kabouter Plop. Wij houden wel van dit soort kinderfotografie, een met zorg gekozen accessoire kan de betrokkenheid en het enthousiasme van uw ukkepuk duidelijk goed doen.

Uit de vele kinderfoto’s van hun oudste zoontje kozen mama en papa hun favoriete foto voor het geboortekaartje met foto van Julie. De babyopname van Julie gebeurde in de materniteit van Kortrijk. Het kaartje is een drieluik, uitgewerkt met het thema paddestoel.

Passende uitnodiging voor de babyborrel…

De familie De Graeve koos voor een aparte uitnodiging voor de babyborrel van hun kleine meisje. Julie’s eerste feestje wordt op deze manier in stijl aangekondigd.

Bij een apart kaartje kan u een heleboel meer informatie meegeven aan de genodigden.

U kan natuurlijk ook een tekswissel hebben op uw geboortekaartje. Via deze weg beschikt u dan over een aantal geboortekaartjes met en zonder babyborreluitnodiging.

Welke oplossing u ook kiest wij zorgen ervoor dat uw kaartje binnen de 24h verzendingsklaar is.

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 18 juli 2012 om 17:51 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie