Geboortekaartje met foto van Emily

23 mei 2012

Met de hele familie

Tony en Natasja doen reeds voor de tweede maal een beroep op kinderfotograaf Patrick voor het ontwerp en realisatie van hun geboortekaartje met foto. Deze maal werd geopteerd voor een drieluik 12x36cm.

De kledij van de hele familie werd afgestemd op de doopsuikerpopjes. Eerst werd de opname van hun oudste dochtertje Amy afgewerkt. Grote zus vond het superfijn om de “matrousjka’s” constant van plaats te wisselen, ze ondernam zelfs een poging om er volledig in te verdwijnen, wat maar gedeeltelijk lukte. De mooiste kinderfoto werd geselecteerd om het rechterluik op het geboortekaartje te sieren.

Tijdens de volgende fotoshoot kon “supersterke” papa Tony de aandacht van zijn oudste dochtertje vast houden door haar steeds hoger te liften. Tot groot jolijt van Amy en haar hoogzwangere mama. Ludwine zorgde dat iedereen mooi in de richting van de camera keek. Unaniem werd onderstaande familiefoto door het hele gezin als favoriet bestempeld. ┬ęKinderfotograaf Patrick De Clercq


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 23 mei 2012 om 00:00 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie