Nieuwe baby-etalage

19 mei 2012

Babyfotografie van pas geboren tweeling

Een babyshoot van een tweeling is voor ons beiden iedere keer opnieuw een uitdaging. Het wordt helemaal speciaal wanneer ze beiden nog maar enkele weken oud zijn. De tweeling Febe en Dieuwke werden met de grootste zorg door Ludwine in slaap gewiegd.

Het bij elkaar plaatsen (passen) van deze twee kleine prinsesjes moet met de nodige omzichtigheid gebeuren en vereist stalen zenuwen van zowel de ouders als van mijn onvolprezen assistente. De ontlading na het realiseren van onderstaande babyfoto is dan ook enorm…

Wat vooraf ging

Eerst werden beide meisjes afzonderlijk gefotografeerd. Bij babyfotografie van pasgeboren baby’s komt het er op aan om de ‘mini modellen’ zo rustig mogelijk in ’the mood’ te brengen.┬á Handjes en voetjes worden minitieus op de juiste plaats gelegd en daarna rustig afdrukken.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 19 mei 2012 om 14:55 in de categorie Newborn, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie