Geboortekaartje met foto van Tibo

21 april 2012

Samen met mama en papa op de foto

Bart en Els wensten samen met hun eerstgeboren zoontje op het geboortekaartje te staan. Na enig overleg werd besloten om Tibo enkele dagen na de geboorte op de handen van zijn ouders te fotograferen. Bemerk dat het onderste hand van  papa is, Tibo ligt in het bovenste hand van zijn mama.

Na de babyshoot op de handen, mocht kleine Tibo nog even verder poseren voor de extra 3 kleine babyfoto’s op zijn geboortekaartje. Dankzij de  hulp van een toevallig aanwezige tante verliep de volledige fotosessie vlekkeloos.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 21 april 2012 om 17:07 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie