in outfit van jeugdbeweging

7 april 2012

Een verrassing voor mama!

Papa wilde mama verrassen met een fotomontage van hun twee zonen. In het geheim werd een afspraak geregeld met de kapper en aansluitend een fotoshoot in onze studio.

Om de kledij hoefden onze 3 mannen zich geen zorgen te maken. Het was snel beslist dat Lander en Robbe hun KSA-plunje zouden aantrekken. Groot was de verwondering van mama toen ze niets vermoedend haar mannen vergezelde bij onze volgende afspraak. Mama was gepakt en gezakt met verschillende outfits voor haar twee zonen, na enkele minuten ontdekte mama dat de opnamen reeds gemaakt waren.

Pas bekomen van de emoties, hebben we samen de mooiste kinderfoto’s van hun kinderen uitgezocht. Met de twee beste foto’s realiseerden wij onderstaande fotomontage.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 7 april 2012 om 12:52 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie