Babyshoot van Sofie

13 maart 2012

Achtergrond wissel, verschillende sferen.

Babyfoto’s op een lichte achtergrond stralen zachtheid en tederheid uit. Dit zijn de gevoelens die wij het meest associëren met pasgeboren babytjes. Op een donkere achtergrond komen de foto’s een stuk krachtiger-harder over. Beide stijlen worden wijdverbreid gebruikt in onze babyfotografie, maar persoonlijk hou ik er niet aan om ze te combineren in één montage.

Hou het gescheiden.

Voor de familie De Rho fotografeerden we hun dochtertje Sofie in zowel een wit als in een donker decor. Bij het uitkiezen van hun favoriete foto’s opteerden we om met de ‘lichte’ en ‘donkere’ babyfoto’s een afzonderlijke montage te maken. Wanneer we de foto’s hadden gecombineerd in één en dezelfde collage zouden de donkere foto’s altijd overheerst hebben en de aandacht naar zich toe trekken. Nu hebben we twee sterke montages in dezelfde sfeer, een aanwinst voor hun interieur.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 13 maart 2012 om 17:27 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie