Beelden vol verwachting…

29 februari 2012

Kreatieve zwangerschapsfotografie

Fotograaf Patrick zet voor u de tijd heel even stil. Uw zwangerschap is één van de mooiste levensfases die u nooit vergeten wil.

Negen maanden is heel kort, maar tegelijk ook zo lang. U contacteert ons het best tussen de 32 en 38 weken, dan is uw buik op het mooist.

Alleen, samen met uw partner of met het hele gezin, Patrick neemt volop de  tijd om u op een stijlvolle, warme manier in beeld te brengen.

U zal het helemaal naar uw zin hebben, onze fotostudio beschikkt over een comfortabele verkleedruimte, waar u in alle rust van outfit kan veranderen. Uw  comfort en het welzijn van uw baby is onze eerste zorg.

Gouden tip

Gebruik uw favoriete zwangerschapsfoto’s voor een schattig geboortekaartje met foto. U kan vrij kiezen uit onze collectie geboortekaartjes met foto of opteren voor een zeer persoonlijk ontwerp. Samen met onze grafische vormgever realiseren wij uw droomkaartje op maat.

De familie Priem-Neirynck koos voor een fotokaart 10x20cm. Hun pasgeboren babytje Mats werd enkele uren na de geboorte gefotografeerd in de materniteit. De middelste foto is de favoriete foto uit de zwangerschapsreportage van enkele weken voor de geboorte.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 29 februari 2012 om 19:30 in de categorie Geboortekaartjes, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie