De Vichyruitjes zijn terug in

3 februari 2012

Ontwerp geboortekaartje met foto

Bij het eerste contact met toekomstige ouders, luisteren we zeer goed naar jullie wensen en verwachtingen. Een duidelijk afgelijnd idee is geen noodzaak. Samen zoeken we naar het ideale geboortekaartje voor jullie babytje.

Van een paar losse ideeën, kleurvoorkeuren, eventuele doopsuikerkeuze enz. maken we een eerste ontwerp. Om het zeer realistisch te laten overkomen gebruiken we foto’s van een andere baby, die dan in het origineel ontwerp vervangen worden door de foto’s van jullie pas geboren baby. Jullie kunnen het ontwerp ruim een maand voor de bevalling rustig bekijken bij levering van de kleurechte drukproef.

Na de bevalling komen we in de materniteit de babyfoto’s maken voor het geboortekaartje. Enkel uren daarna kan papa de afgewerkte kaartjes komen afhalen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto van Ylena

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 3 februari 2012 om 19:56 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie